allt är riggat

Vi har surfat runt lite här i cyberspace och sett att andra träningsbloggare fått en del frågor om diverse tränings - och hälsorelaterade saker. Vi håller inte alltid med svaren bloggarna ger och tänker därför själva svara på några frågor i kommande inlägg. Vi börjar idag!
 

Jag känner sådan press varje sommar och vill också ha det så som dina bilder illustrerar. underbara ljusa kvällar, fyllda av ro, fika och natur och varierad miljö. Men vad gör man om man inte har en sommarstuga? om man inte har råd att hyra en? Om man måste hålla tillgodo med sin trånga lägenhet, jobbdagar och fattig middag hemma framför tv´n.

Har du förslag på hur man kan göra sommaren sådär fin även om man inte har sommarstuga eller vänner som man lyckas kombinera ledig tid med?

Det första man ska komma ihåg när man läser bloggar är detta: ALLT ÄR RIGGAT!!!!

Den fina bilden vid vattnet en sommarkväll? RIGGAT!!!
Den goda frukosten i hängmattan? RIGGAT!!!
Frukter i mängder i olika fina skålar? RIGGAT!!

Dessutom är ofta inläggen bloggare skriver tidsinställda vilket gör att de dagar de mår piss ändå kan publicera ett inlägg om hur gött och fint livet är. Ingen mår så bra som bloggare utger sig för att göra hela tiden. De kan nog räkna upp otaligt många gånger som de ätit tråkiga middagar framför tv:n men internet är ju känt för att vara extremt romantiserande.

Vi har också känt precis samma press inför sommaren. Man tror att man ska grilla mycket, hänga med vänner, sola och bada. Det slutar med att man jobbar, äter och spenderar livet framför Netflix. Det är ok, för så ser livet ut för det mesta, för väldigt många människor.

Förslag på att göra sommaren bättre:
1. Skit i pressen.
2. Gör vad du vill.
3. Det är ok att ha tråkigt och vara inomhus fast det är skitfint väder och sol.
4.Tänk på att alla bloggare också har diarre ibland, att de också har gråtit sig till sömns flera nätter och att även de slår i tårna i hårda bordskanter då och då.

Exempel på verkligheten vs riggad bild.

 
En härlig och givande bloggkonferens som gav mycket inspiration.
 
 
 

Emilia och Sara bloggar från soffan i långkalsonger. Får fram ett ord i timmen.

Visar image2.JPGVisar image2.JPG

Tankar | |
#1 - - Ellen:

Hahaha ni är så roliga! Tack för tydliga, illustrativa exempel.

Upp